Fra første ide til siste hånd på verket - Totalentreprise

Som totalentreprenør kan vi ta ansvar for alle ledd i prosessen - fra byggesøknad til ferdigstillelse.

TJENESTER

Hus, Mesterhus eller spesial tegnet hus

Tessand Byggservice, Vågå, er i dag en av de fremste boligbyggerne i Vågå, og medlem av den landsdekkende kjeden Mesterhus. Som kunde hos oss kan du velge fra en av landets største huskataloger - Mesterhus - eller skreddersy ditt eget hus.

I den store katalogen til Mesterhus har du mange forskjellige forslag til hustyper og planløsninger. Finner du ikke akkurat den løsningen du er ute etter, kan vi hjelpe til med å skreddersy løsninger etter din personlige smak og økonomi.

Tessand Byggservice bruker seriøse fagfolk hele veien - det lønner seg i lengden! Fordi vi legger stor vekt på kvalitetskontroll og oppfølging, slipper du ubehagelige overraskelser underveis.

Bygg ditt hus med Tessand Byggservice as!

For å se Mesterhus katalog, trykk her

Hytte, Røroshytta

Ekte kvalitet varer lengst

Hos Tessand Byggservice får du profesjonell hjelp til å realisere hyttedrømmen. Vi er forhandlere av Røroshytta. Røroshytta leverer laftede fritidsboliger av førsteklasses kvalitet.

Med lang erfaring og en moderne produksjonslinje for presisjonslaft, er Røroshytta en av landets ledende leverandører av fritidsboliger i tømmer. Bruk av råmaterialer spesielt egnet for lafting, gir et produkt med meget lang levetid.

I nær dialog med kunden, leverer vi nøkkelferdige løsninger etter individuelle ønsker - også i vanlig reisverk. Våre håndverkere har lang erfaring med oppføring av små og store hytter - dette betyr at du alltid er sikret riktig utførelse.

Tessand Byggservice har ferdigstilt alt fra tradisjonelle til eksklusive hyttebygg. Fordi du har muligheten til å kombinere interiør og detaljer akkurat slik du vil det, er du garantert en unik hytte med ditt personlige preg.

Vi tar på oss hyttebygging i Vågå, Lemonsjøen, Sjodalen, Rondane,

Bygg din hytte med Tessand Byggservice as!

For å se modellene til Røroshytta trykk her

Restaurering av hus og hytter

Gamle bygninger blir så god som nye

Tessand Byggservice as, Vågå, har lang erfaring innen restaurering av hus og hytter. Vi kan alltid hjelpe deg - enten du ønsker å bevare originale løsninger eller bygge om.

Mange velger å bruke eksisterende bygningsmasse fremfor å bygge nytt - da er det viktig å velge entreprenør med riktig kompetanse. Tessand Byggservice, Vågå, utfører alt fra enkle ombygginger, til komplette restaureringer.

Restaurering kan være både teknisk krevende og estetisk utfordrende. Ikke bare skal byggets opprinnelige stil og form bevares - moderne krav til funksjonalitet skal også tas hensyn til.

Eier du gamle og ærverdige bygninger som har sett bedre dager? Med hjelp av Tessand Byggservice, Vågå, blir lange tradisjoner enda lengre!

Service

Ingen jobb for liten!

Tessand Byggservice er ikke bare engasjert i ulike totalprosjekt - vi er også en effektiv problemløser i mindre oppdrag. Med våre velutstyrte servicebiler, kan vi løse de fleste utfordringer på strak arm!

Trenger du hjelp til å skifte et vindu? Reparere kjøkkentaket? Pusse opp badet?

Vår serviceavdeling består av fleksible fagfolk med bred erfaring fra byggebransjen. Allsidig kompetanse gjør oss derfor til et sikkert valg for deg med behov for ulike håndverkstjenester.

Ring oss i dag!

Næringsbygg